Пендаровски му врати на Филипче: Набавката на вакцините е примарна надлежност токму на министерот за здравство

Претседателот Стево Пендаровски во целост се согласува со изјавата на министерот за здравство Венко Филипче дека сликите од Србија изминатиот … Продолжи со читање Пендаровски му врати на Филипче: Набавката на вакцините е примарна надлежност токму на министерот за здравство