Пендаровски: Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и се борел за самостојна македонска држава

Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и во исто време се борел за самостојна македонска држава, вели претседателот Стево Пендаровски … Продолжи со читање Пендаровски: Гоце Делчев се декларирал за Бугарин и се борел за самостојна македонска држава