Педесетгодишна жена е првиот заболен пациент во Македонија од коронавирус

Венко Филипче, министерот за здравство денеска на вонредна прес-конфренција потврди дека во Македонија е забележан првиот случај на коронавирус КОВИД-19. … Продолжи со читање Педесетгодишна жена е првиот заболен пациент во Македонија од коронавирус