ПЦЕР не ја напушта коалицијата со СДСМ, владиното мнозинство е стабилно

Партијата за целосна еманциопација на Ромите-ПЦЕР сака да ја информира јавноста дека владината коалиција е стабилна, владиното мнозинство е стабилно … Продолжи со читање ПЦЕР не ја напушта коалицијата со СДСМ, владиното мнозинство е стабилно