Ова се децата, роднини и пријатели на власта кои се пикаат во Академијата за судии и обвинители

Роднини и блиски лица на функционери на власта и судии и обвинители се фаворизираат преку систематизирана методологија, со која се … Продолжи со читање Ова се децата, роднини и пријатели на власта кои се пикаат во Академијата за судии и обвинители