Ова е Властимир Алексовски, најновиот кандидат за лидер на СДСМ

До Централната изборна комисија вчера пристигна и третата кандидатура за претседател на СДСМ за вонредните внатрепартиски избори кои ќе се … Продолжи со читање Ова е Властимир Алексовски, најновиот кандидат за лидер на СДСМ