Ова е стапица за да ми се наштети: Заменик-министерот за здравство, Муса си поднесе оставка

По објавената снимка на Топ Ченел со примање мито, заменик министерот за здравство Асим Муса денедка на пред-конференција во владата … Продолжи со читање Ова е стапица за да ми се наштети: Заменик-министерот за здравство, Муса си поднесе оставка