Останаа уште две од шесте точки поради кои е донесен Заев

Некогашен жесток критичар на Никола Груевски јавно признава дека не можел да замисли дека некогаш ќе го постира екс премиерот. … Продолжи со читање Останаа уште две од шесте точки поради кои е донесен Заев