„Орли“ летаат во скопска апелација

Обвинетите ја напуштија јавната седница по жалбите на првостепената пресуда за случајот Диво Насеље. Тие во постапката ги пречекаа апелациските … Продолжи со читање „Орли“ летаат во скопска апелација