„Добрата општа состојба“ на Тони Трајковски според судијата Ставрев видлива на овие потресни фотографии

Тони Трајковски е во добра општа состојба и на пат е кон дома. Ако не дојде за еден час, ќе … Продолжи со читање „Добрата општа состојба“ на Тони Трајковски според судијата Ставрев видлива на овие потресни фотографии