Огласените количини опасен отпад во ОХИС стари над 20 години

Компанијата „Екоцентар 97” ДООЕЛ Скопје денеска преку соопштение појаснува дека за проектот „Безбедно отстранување на хемиски материи од локации и … Продолжи со читање Огласените количини опасен отпад во ОХИС стари над 20 години