Влада: Буквите се извадени затоа што се подготвува поставување знамето на НАТО

Утринава владината фасада осамна без натписот „Владата на Република Македонија“, со цел согласно Договорот од Преспа да се постави новото … Продолжи со читање Влада: Буквите се извадени затоа што се подготвува поставување знамето на НАТО