Од исказот на Камчев пред Рускоска: Во „Рекет“ директно се вмешани Зоран Заев, Јовче и Форсина Ременски, Радмила Шекеринска и Никола Димитров

„Јас од месец септември 2018 година до некаде 10 април 2019-та сум постојано уценуван од група на луѓе кои од … Продолжи со читање Од исказот на Камчев пред Рускоска: Во „Рекет“ директно се вмешани Зоран Заев, Јовче и Форсина Ременски, Радмила Шекеринска и Никола Димитров