Од Алжир, Грузија, Руанда смеат, а Македонците не смеат во ЕУ од први јули

И во новата нацрт-листа составена од членките на ЕУ-блокот во петокот за земји чии жители од 1 јули ќе може … Продолжи со читање Од Алжир, Грузија, Руанда смеат, а Македонците не смеат во ЕУ од први јули