Очајнички обид за спас на премиерот, по Шекеринска и Филипче со поддршка на пробугарскиот став на Заев

Некој добива наредба да брише статуси, некој пак да објави. На поддржувачите на СДСМ им беше наредено да ги избришат … Продолжи со читање Очајнички обид за спас на премиерот, по Шекеринска и Филипче со поддршка на пробугарскиот став на Заев