Објавена меѓународна потерница за Сашо Мијалков

Кривичниот суд претпладнево добил барање од МВР за распишување меѓународна потерница за Сашо Мијалков и веднаш го одобрил. Заради интерес … Продолжи со читање Објавена меѓународна потерница за Сашо Мијалков