Ново аудиобомба за Заев: Ќе им е.ам мамата и на „шарени“ и на цела коалиција

Нова мега бомба во која се слуша гласот на Зоран Заев, во која вели дека ќе соберел и шарени, и … Продолжи со читање Ново аудиобомба за Заев: Ќе им е.ам мамата и на „шарени“ и на цела коалиција