Нови услови од Бугарија за преговорите со ЕУ, ја обвинуваат Македонија за „етнички инженеринг“

На шест страници со долги историски образложенија за „државна антибугарска идеологија“ во Македонија, Бугарија испрати објаснувачки меморандум до земјите членки … Продолжи со читање Нови услови од Бугарија за преговорите со ЕУ, ја обвинуваат Македонија за „етнички инженеринг“