Новата државна химна: Денес над ///////// се раѓа

Богдан Илиевски, познат како Бетмен Велит, еден од водачите на „За заедничка Македонија“ кои се бореа за задржување на уставното … Продолжи со читање Новата државна химна: Денес над ///////// се раѓа