Нова аудио бомба: Брат на судијка бара мито од 6 милиони евра за Вице и Зоран Заев

Нова аудио бомба објавена на твитер, преку јутјуб канал, каде се пишува дека е гласот на адвокатот Васил Димишков, брат … Продолжи со читање Нова аудио бомба: Брат на судијка бара мито од 6 милиони евра за Вице и Зоран Заев