Нов линч на деспотот Заев, приведен Трајко Вељановски поради наводен тероризам

Во паника, власта на Заев тргнува со нов линч, а овој пат мета е поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељановски, … Продолжи со читање Нов линч на деспотот Заев, приведен Трајко Вељановски поради наводен тероризам