Ноќва младо момче доби ново срце, уште најмалку десетина животи ќе бидат спасени од млада девојка донор

Успешно заврши втората трансплантација на срце во историјата на Македонија, која започна ноќва на полноќ. Младо момче го доби срцето … Продолжи со читање Ноќва младо момче доби ново срце, уште најмалку десетина животи ќе бидат спасени од млада девојка донор