Николоски: Зоран Заев не го пријавил „Рекет“, зашто самиот тој е на врвот на пирамидата

Александар Николоски, потпретседател на најголемата опозициска партија ВМРО ДПМНЕ вели дека премиерот во заминување Зоран Заев бега од одговор дали … Продолжи со читање Николоски: Зоран Заев не го пријавил „Рекет“, зашто самиот тој е на врвот на пирамидата