Николоски: Работат по систем на мафија – ако падне еден, паѓаат сите – затоа оставки нема да има

Ќе бев изненаден да си заминеше од функцијата, навистина, Венко Филипче, тој стана моторџија кога почна да се дружи со … Продолжи со читање Николоски: Работат по систем на мафија – ако падне еден, паѓаат сите – затоа оставки нема да има