Никола Димитров со закани за „Република“, но и со барање за предвремени избори

Фесбук статус на министерот за надворешни работи Никола Димитров, во кој упатува отворени закани до нашиот портал поради пренесувањето на … Продолжи со читање Никола Димитров со закани за „Република“, но и со барање за предвремени избори