Нема договор, Заев се бори за влијание во Обвинителството за спас од одговорност за криминалот на власта

И по седум часа преговори, лидерската средба заврши без договор. Позициите на власта и на опозоцијата останаа непридвижени по седумчасовното … Продолжи со читање Нема договор, Заев се бори за влијание во Обвинителството за спас од одговорност за криминалот на власта