Нелуѓе на мотори: Заев и Филипче денес возеле кон Крушево

Премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче денеска биле на турнеја низ Македонија. Но, не работна, туку на … Продолжи со читање Нелуѓе на мотори: Заев и Филипче денес возеле кон Крушево