Не треба да се премолчат бугарските окупаторски години, „Никогаш и од никој“

Бугарија, која во периодот од април 1941 година до септември 1944 година била сојузник на Третиот Рајх (дел од нацистичко-фашистичката … Продолжи со читање Не треба да се премолчат бугарските окупаторски години, „Никогаш и од никој“