„Не сме битни ние, не ни требаат храна и лекови“: Граѓаните оставени без надоместок за боледување и породилно

Загриженост, неизвесност, стрес. Вака им поминуваат деновите на лицата што користат боледување, родителите што се на породилно отсуство, како и … Продолжи со читање „Не сме битни ние, не ни требаат храна и лекови“: Граѓаните оставени без надоместок за боледување и породилно