ВО ЖИВО: Народот се собира пред Собрание, ќе се протестира до полноќ

Точно напладне здруженијата „Tврдокорни” и ,,Македонија блокира“ го започнаа протестот пред Собранието на Република Македонија, каде треба да се одржи … Продолжи со читање ВО ЖИВО: Народот се собира пред Собрание, ќе се протестира до полноќ