Над 300 илјади пензионери се измамени од Владата на Заев

За време на неговата посета на Кичево, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се сретна и со кичевските пензионери. Неправда е … Продолжи со читање Над 300 илјади пензионери се измамени од Владата на Заев