Молк од ОЈО дали специјалецот Игор Спасов бил лажно болен

Една година и три месеци нема ни трага, ниту глас од поранешниот специјалец, Игор Спасов, бегалецот осуден на 14 години … Продолжи со читање Молк од ОЈО дали специјалецот Игор Спасов бил лажно болен