МНР ги отфрла тврдењата за наводно оштетување на спомен обележје на бугарски војници кај Кавадарци

Министерството за надворешни работи излезе со реакција во врска со споменикот обележје за загинати 193 бугарски војници во Првата светска … Продолжи со читање МНР ги отфрла тврдењата за наводно оштетување на спомен обележје на бугарски војници кај Кавадарци