Мистериозен советник за ЕУ, новинар и водител на списокот советници на Заев

Во третото продолжение од сторијата „Советничка афера“ ИРЛ објави нови три имиња кои му се надворешни советници на премиерот Зоран … Продолжи со читање Мистериозен советник за ЕУ, новинар и водител на списокот советници на Заев