Министерството за правда предлага 48 лица да бидат помилувани, меѓу нив и Нинџа, Илиќ, Кочан…

На списокот за помилување од издржување на дел од затворската казна или за целосно помилување како предлог до претседателот на … Продолжи со читање Министерството за правда предлага 48 лица да бидат помилувани, меѓу нив и Нинџа, Илиќ, Кочан…