Министерот бил информиран за „Рекет“ во првото тромесечие од 2019-та, лично од нерезидентен амбасадор

Поранешниот министер за надворешни работи и пратеник на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, објавува нови информации за Димитров и неговите супер моќи. … Продолжи со читање Министерот бил информиран за „Рекет“ во првото тромесечие од 2019-та, лично од нерезидентен амбасадор