Мила Царовска планирала да ја укине и групата македонскиот јазик на Филолошки факултет

Професорката Јасна Котеска на социјалните мрежи открива скриен план, што го нарекува “Таен државен удар”. Во својата информација професорката објавува … Продолжи со читање Мила Царовска планирала да ја укине и групата македонскиот јазик на Филолошки факултет