Мицковски за „Јавна соба“: Има ли кој да даде одговор на тешки прашања или постоите само за себе

Кога ќе размислиш колку интервјуа на министерот за Внатрешни, колку ПР, слики од настани, гостувања во вести, посети на цркви, … Продолжи со читање Мицковски за „Јавна соба“: Има ли кој да даде одговор на тешки прашања или постоите само за себе