Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ обезбеди 100.000 маски и ракавици од Словенија

Христијан Мицкоски во емисијата „Само вистина“ откри дека ВМРО-ДПМНЕ од Словенија обезбедила да пристигне помош од Словенија. Мицкоски објасни дека … Продолжи со читање Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ обезбеди 100.000 маски и ракавици од Словенија