Мицкоски: Новата иднина доаѓа, ново време и нова надеж – Имаме ново парламентарно мнозинство

Преговорите на ВМРО-ДПМНЕ и опозициските партии за создавање ново парламентарно мнозинство завршија успешно. Веста за новиот распоред на силите во … Продолжи со читање Мицкоски: Новата иднина доаѓа, ново време и нова надеж – Имаме ново парламентарно мнозинство