Мицкоски: Нема да објавуваме снимки, ама ќе доставиме докази до МВР

Немојте да очекувате од ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференции да емитува снимени разговори. Но, сето она кое го поседуваме ќе го доставиме … Продолжи со читање Мицкоски: Нема да објавуваме снимки, ама ќе доставиме докази до МВР