Мицкоски: Многумина од тие лажни морални величини ќе речат ВМРО е поразено и готово, јас велам ништо не е готово, ВМРО ДПМНЕ е најсилна партија во државата

Ако оваа темнина е тунелот кој го создаде оваа власт, и во кој сака свесно да опстојуваме, јас ќе ви … Продолжи со читање Мицкоски: Многумина од тие лажни морални величини ќе речат ВМРО е поразено и готово, јас велам ништо не е готово, ВМРО ДПМНЕ е најсилна партија во државата