Мицкоски: Честитам момци, главата горе, убавите денови допрва доаѓаат!

Првите честитки за лавовската борба на македонската репрезентација на првиот настап на Европско првенство пристигнаа од претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан … Продолжи со читање Мицкоски: Честитам момци, главата горе, убавите денови допрва доаѓаат!