Мерко го испочитува Тимоние, Живка го навреди: СДСМ го пречека Французинот со холандско знаме

Гафот со летонското знаме истакнато пред Владата за пречекот на австрискиот канцелар Себастијан Курц стана практика. Штом пред протоколот на … Продолжи со читање Мерко го испочитува Тимоние, Живка го навреди: СДСМ го пречека Французинот со холандско знаме