Мечката заигра во СДСМ, пратеници од коалицијата веќе разговараат за ново парламентарно мнозинство

Парламентарното мнозинство на СДСМ се распарчува, веќе им бегаат пратеници од нивната коалиција, рече вечерва потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски … Продолжи со читање Мечката заигра во СДСМ, пратеници од коалицијата веќе разговараат за ново парламентарно мнозинство