Маричиќ: Не е на Cеверна Македонија да каже каде и какво малцинство има, тоа е внатрешно прашање на Бугарија

Изјаснувањето и дефинирањето на тоа каква етничка заедница егзистира во која било од државите во регионот мислам дека не би … Продолжи со читање Маричиќ: Не е на Cеверна Македонија да каже каде и какво малцинство има, тоа е внатрешно прашање на Бугарија