Македонскиот народ го претвораат во зомби човек – остри реакции за маргинализирањето на историјата во образовниот процес

Наместо како посебен, предметот историја од почетокот на наредната учебна година ќе се изучува во групата општествени науки. Ова се … Продолжи со читање Македонскиот народ го претвораат во зомби човек – остри реакции за маргинализирањето на историјата во образовниот процес