Љупчо Зиков, во полн сјај на една лејка

Однапред се извинувам за овие 2:12 секунди после кои секој ќе биде поглуп отколку што бил 2 минути и 12 … Продолжи со читање Љупчо Зиков, во полн сјај на една лејка