Лиле Стефанова: Се што имав да кажам, се кажав

Пет часа давав исказ како сведок и се што ми е познато за овој случај го изнесов пред надлежниот јавен … Продолжи со читање Лиле Стефанова: Се што имав да кажам, се кажав