Лиле Стефанова: Ништо не е вистина во објавената снимка!

Лиле Стефанова, обвинителка од Специјалното јавно обвинителство тврди дека ништо не е вистина во снимката која ја објави италијанскиот весник … Продолжи со читање Лиле Стефанова: Ништо не е вистина во објавената снимка!